top of page

For Sale


Va invitam sa descoperiti rafinamentul si confortul suprem în acest apartament spatios cu 3 camere, situat în prestigiosul complex Natura Residence. Amplasat într-un cadru linistit si beneficiind de facilitati premium, acest apartament reprezinta alegerea perfecta pentru o viata de lux si relaxare în inima orasului.

Complexul Natura Residence ofera o gama variata de facilitati exclusiviste, inclusiv o piscina exterioara, o sala de fitness complet utilata si spatii de joaca pentru copii, asigurându-va ca fiecare zi aduce cu sine oportunitati de relaxare si distractie pentru întreaga familie.

Intrând în aceasta proprietate eleganta, veti fi întâmpinati de un hol luminos si primitor, care va va conduce catre zona de zi spatioasa si confortabila.Baile complet refacute sunt spatii de relaxare si rafinament, fiind amenajate cu finisaje de înalta calitate si dotate cu facilitati moderne pentru a va asigura confortul si bunastarea deplina.

Cu doua locuri de parcare subterane disponibile, aveti siguranta si comoditatea de care aveti nevoie într-un oras aglomerat, completând astfel experienta de trai la cele mai înalte standarde.

Acest imobil este disponibil la pretul de 283.000 euro.

Nu ratati sansa de a trai într-un apartament care redefineste conceptul de lux si confort într-unul dintre cele mai exclusiviste complexe rezidentiale din oras.

Contactati-ne astazi pentru a programa o vizionare si pentru a va bucura de toate avantajele unei vieti exclusiviste în complexul Natura Residence!

📞0733 355 359

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page