top of page

For Sale


Descopera confortul si elegata în aceasta casa individuala amplasata într-un proiect rezidential de prestigiu din zona Otopeni.


Cu o suprafata generoasa de 178 mp, aceasta locuinta spatioasa este structurata pe trei nivele: parter, etaj si mansarda, oferind astfel suficient spatiu pentru întreaga familie sa se bucure de intimitate si functionalitate.


Beneficiind de un design modern si finisaje de calitate superioara, aceasta casa impresioneaza cu fiecare detaliu. În plus, dispune de o curte îngrijita si primitoare, perfecta pentru petrecerea timpului în aer liber si pentru momente de relaxare.Nu trebuie sa-ti faci griji în privinta parcarii, deoarece casa este însotita de doua locuri de parcare private, asigurând comoditate si accesibilitate.


Pretul acestui paradis rezidential este de 248.000 euro + TVA, oferind o oportunitate unica de a trai într-un mediu de lux si confort.


Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si programeaza o vizionare pentru a te convinge de potentialul extraordinar al acestei proprietati.

📞0733 355 359

2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page