top of page

For Sale


🏡 Vila de Vis în Pipera - O Oaza de Eleganta si Confort! 🏡


Suntem încântati sa va prezentam o bijuterie imobiliara în inima zonei Pipera - o vila de exceptie care redefineste conceptul de confort si rafinament!


✨ Caracteristici Cheie:

🏠 Suprafata construita: 200 mp

🌳 Teren generos: 500 mp

🛏️ 5 camere spatioase

🚿 4 bai moderne

🏊 Piscina exterioara pentru relaxare si distractie.


Parterul: Elegant si primitoare, zona de living este conceputa pentru a crea o atmosfera calda si relaxanta. Bucataria complet utilata si zona de luat masa ofera un spatiu ideal pentru reuniuni cu familia si prietenii. În plus, un birou amenajat cu gust va permite sa va desfasurati activitatea fara a parasi confortul csminului.


Etajul: 3 camere finisate cu gust si atentie la detalii va asteapta pentru a oferi odihna si intimitate. Fiecare baie este un sanctuar spa, unde puteti uita de agitatia zilnica.Exteriorul: Privelistea este completata de o piscina racoritoare, perfecta pentru zilele însorite si seri relaxante în familie. Gradina bine întretinuta va invita sa va bucurati de natura chiar în curtea proprie.


Localizare: Situata în inima zonei Pipera, vila se bucura de acces facil la facilitati precum scoli de prestigiu, centre comerciale si parcuri. O oportunitate rara de a trai într-unul dintre cele mai dorite cartiere din Bucuresti. Aceasta vila reprezinta mai mult decât o casa - este un stil de viata, o investitie în confortul si fericirea familiei tale.


Pretul aceste proprietati este de 759.000 euro, pret actualizat la data de 18.12.2023.


Contactati-ne astazi pentru o vizionare! Nu ratati sansa de a va transforma visul în realitate! 🏡✨

📞0733 355 3591 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page