top of page

For Sale


Va prezentam o oportunitate unica de a va transforma visul în realitate, prin intermediul acestui apartament cu 3 camere, situat într-un complex rezidential, situat într-o zona linistita, departe de agitatia urbana.


Caracteristici principale:

Cu o suprafata de 97 de metri patrati, acest apartament ofera un spatiu locuibil bine proportionat si o distributie eficienta a camerelor.


Terasa spatioasa va invitati la momente de relaxare si socializare. Este locul ideal pentru a va bucura de cafeaua de dimineata sau pentru a organiza întâlniri cu prietenii si familia.


Situat la etajul 3 al unei cladiri cu 5 niveluri, apartamentul ofera un echilibru perfect între intimitate si accesibilitate.Beneficiati de linistea si calmul, dar si de usurinta accesului la facilitatile complexului.


La pretul de 165.000 euro, la data de 03.12.2023, acest apartament reprezinta nu doar o investitie în locuinta perfecta, ci si o oportunitate financiara deosebita într-un complex rezidential de calibru.


In plus, pachetul include 2 locuri de parcare subterane, asigurând nu doar confortul în cadrul complexului, ci si siguranta si comoditatea în parcarea privata.

📞0733 355 359
1 view

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page