top of page

For Sale


Acest apartamentului cu 3 camere din zona Pipera te va cuceri prin eleganta si confortul sau rafinat. Aflat la etajul 8 dintr-un imobil exclusivist cu 8 etaje, aceasta locuinta ofera o priveliste panoramica uimitoare asupra orasului.


Cu o suprafata utila de 77 mp, spatiul generos este gândit pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Mobilierul modern si finisajele de înalta calitate completeaza cu eleganta acest spatiu, oferind o senzatie de lux si rafinament.


Bucataria este amenajata cu gust si functionalitate, echipata cu electrocasnice de ultima generatie si mobilier ergonomic. Aici, pasiunea pentru gatit poate fi exprimata în deplin confort.Cele doua dormitoare te îmbie cu atmosfera lor linistita si relaxanta. Spatiile sunt generoase, iar designul interior rafinat adauga un plus de intimitate.


Cele doua bai moderne, dotate cu obiecte sanitare de calitate, asigura confortul necesar pentru un stil de viata urban activ.


Te invitam sa descoperi acest apartament, unde fiecare detaliu contribuie la crearea unei experiente de locuire extraordinare.

📞0733 355 359
0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page