top of page

For Sale!Cu o priveliste uimitoare catre Parcul Tei, acest apartament, de vânzare, dispune de 58 de metri patrati, care te vor fermeca cu rafinamentul si modernitatea.


Aflat într-un bloc construit în 2021, aceasta locuinta reprezinta o combinatie perfecta de eleganta si confort, oferindu-ti un stil de viata luxos.


Interiorul este un adevarat exemplu de design modern, cu atentie la detalii. Aici vei gasi o încalzire în pardoseala cu doua zone si termostat separat, asigurându-ti mereu temperatura perfecta. Iluminatul ambiental, realizat cu benzi LED, confera o atmosfera contemporana si sofisticata, în timp ce prizele si intrerupatoarele tactile adauga o nota de inovatie si confort.


Apartamentul este situat în complexul High Class Residence, asigurându-ti un loc de parcare acoperit, ceea ce nu doar adauga la comoditate, dar si la siguranta ta.Dotarile de top, precum cele doua dressinguri cu usi din oglinda, nu doar completeaza designul interior, ci si aduc un nivel înalt de organizare si eleganta.


Acest apartament este mai mult decât o locuinta; este o experienta de traire moderna si sofisticata, înconjurata de frumusetea naturala a Parcului Tei.


Pentru mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul nostru de telefon.

📞0733 355 359

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page