top of page

For Rent


Suntem încântati sa împarasim cu tine o oportunitate unica de a trai într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Acest apartament, situat în complexul rezidential One Rahmaninov, este cu adevarat un colt de rai în mijlocul orasului. Fiecare pas pe care îl faci în acest spatiu este o experienta de neuitat.


Lumina inunda livingul spatios, creând un sentiment de caldura si confort. Bucataria complet utilata si mobilata îti asteapta cu un mic dejun delicios, iar masina de spalat vase face toate acele sarcini enervante mai usoare.Dormitorul este un sanctuar de liniste, cu un dressing spatios pentru a-ti organiza garderoba si aer conditionat pentru nopti de somn linistit.


Si ce sa mai spunem despre terasa magica cu o suprafata generoasa de aproximativ 23 mp! Aici, poti sa-ti începi diminetile cu razele blânde ale soarelui sau sa te relaxezi seara, contemplând orasul care straluceste sub cerul înstelat. 🔮


Complexul One Rahmaninov te înconjoara cu facilitati si conveniente, de la restaurante si scoli pâna la parcuri si centre comerciale. Si, bineînteles, statia de metrou Aurel Vlaicu este la o aruncatura de bat, facilitându-ti calatoriile în oras.

Contacteaza-ne pentru a programa o vizionare! ❤️✨

📞0733 355 359

0 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page