top of page

Întrebări de la Clienti


Reprezentarea exclusiva în industria imobiliara este un concept important si, adesea, înteles gresit de catre cei care cauta sa cumpere sau sa vânda proprietati.


Dar ce înseamna reprezentarea exclusiva si care sunt beneficiile acesteia? Haideti sa aruncam o privire mai atenta.


Reprezentarea exclusiva se refera la un acord semnat între un agent imobiliar si un vânzator sau cumparator, care confera agentului dreptul exclusiv de a actiona în numele lor în tranzactia imobiliara.


Atunci când alegeti reprezentarea exclusiva, agentul imobiliar lucreaza numai pentru dvs. si are datoria de a va proteja interesele pe tot parcursul tranzactiei.


Acest lucru îi ofera vânzatorului sau cumparatorului o atentie exclusiva si dedicata.

Pentru vânzatori, reprezentarea exclusiva permite agentului sa controleze procesul de vânzare, inclusiv publicitatea si programarea vizitelor. Aceasta asigura ca proprietatea dvs. este prezentata în mod corespunzator si ca obtine expunerea corecta pe piata.


Un agent care va reprezinta exclusiv are experienta si cunostintele necesare pentru a negocia în numele dvs. obtinerea celor mai bune conditii de vânzare sau de cumparare. Acest lucru va poate economisi bani si va poate ajuta sa evitati eventualele capcane.


Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii!

📞0733 355 359

1 view

Recent Posts

See All
bottom of page